Søk
 
alt07:
Mountain Equipment Classic 1000 Skydiver
VARENR:
7531068096
ENHET:
Stk
Leverandørbeskrivelse:

På lager
Temp: -16ºC (dame -9ºC)
Størrelse:
Velg farge.
VEIL PRIS:
5199,-
VÅR PRIS:
4679,-
 
Forrige bilde
mountain equipment classic 1000 skydiver
Neste bilde
mountain equipment classic 1000 skydiver 0 Mountain Equipment Classic 1000 Skydiver.jpg
mountain equipment classic 1000 skydiver 1 Mountain Equipment Classic 1000 Skydiver_1.jpg
Varebeskrivelse:
Entry level i et super high-end design er den letteste måten å beskrive Classicserien på. Her får du alle de gode detaljene fra de andre modellene, men med en mer generøs passform og forenklet konstruksjon. Classicserien bruker slantwall kammerkonstruksjon. Dette er meshkammere som er sydd i vinkel for å minimere dunvandring og kuldegjennomslag samtidig som det øker trykktetthet i kammerne. Fotbokskammerne er redusert til 2, kammere som er markedstandard, for å reduserer noe av vekten den ekstra bredden tilfører.

For å hindre dunforflytning over tid er fylldeniteten i bunn økt betraktelig. Kammerne på innsiden av soveposen, kammer bak glidelås og nakkekammer, har en lavere fylldensitet noe som gjør at de omslutter kroppen behagelig.

Classic 1000 er en varm og pakkbar vinterpose til kortere fjell- eller skiturer. Posen har en comfort limit på -16 C og er fylt med 905 gram med 700+ fillpower Premium andedun.

Hetten er har ett 3D design med 5 individuelle kammere for å skape en tett og varm lukking rundt hodet uten å komprimere loft.

En full lengde på glidelås med Gemini TM kammer langs hele sørger varmen holder seg i posen og har minimalt med varmetap. Geminikammeret går rett inn i nakkekragen. Det nye nakkekragen med magnetisk Lode Lock gir en enorm komfort og enkel bruk. Innstramming fra innsiden av posen og myk tett lukking rundt halsen uten at du kjenner strammesnor. Topp og bunn på hetten kan også justeres individuelt noe som gir en god mulighet til å justere lukking og isolasjonsbehov.

Ytterstoffet Helium 40 er slitesterkt og har en DWR coating som tåler noe kondens.

Posen leveres med oppbevaringstrekk og vanntett pakkpose med rullelukking.

Vekt: 1520g
Comfort Limit: -16 C
Extreme: -38C
Fyllvekt: 905g
Fillpower: 700+ Premium Andedun
Pakkstørrelse: 30 x 26 x 24 cm
Downcodex: Ja

Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Forespørsel
Product request
#
Vare
Pris
Totalt:
0,-