Søk
 
alt07:
Mountain Equipment Redline Marmalade
VARENR:
7531068169
ENHET:
Stk
Leverandørbeskrivelse:


Temp: -45ºC
Størrelse:
Velg farge.
VEIL PRIS:
11999,-
VÅR PRIS:
10799,-
 
Forrige bilde
mountain equipment redline marmalade
Neste bilde
mountain equipment redline marmalade 0 Mountain Equipment Redline Marmalade.jpg
mountain equipment redline marmalade 1 Mountain Equipment Redline Marmalade_1.jpg
Varebeskrivelse:
Temp: -45ºC

Designet til bruk i verdens hardeste og kaldeste klima. I denne serien bruker Mountain Equipment de mest avanserte konstruksjonsmetodene og materialene tilgjengelig. Soveposene bruker en kombinasjon av vertikale v-kammere og 14:7 cm Trapezoidkammere og å optimalisere loft og varme, samtidig som konstruksjonen minimerer dunmigrering.

Alle disse posene bruker en nyutviklet V-block kammer langs siden av posen for å redusere varmetap i skjøte mellom top- og bunndel.

Extreme Expedition serien har en lengre og bredere passform enn de andre seriene. Expedition serien er tilpasset soving med klær i ekstremt kalde omgivelser.

Alle posene i denne serien bruker Gore Thermium ytterstoff. En materiale med en nyutviklet membran som er 100 vindtett og har en 14 meter vannsøyle med veldig bra pusteegenskaper.

Redline er den varmeste modellen i Extreme Expedition serien og tilpasset bruk ned til -45 C.

Redline er fylt med 1282 gram med 800 fillpower gåsedun. Kombinasjonen av Mountain Equipments mest avanserte konstruksjon med godt over 50 individuelle kammere, en veldig god fillpower og markedets råeste ytterstoff, Gore Thermium, gjør at denne modellen perfekt til polarturer og høyfjellsekspedisjoner.

For å reduserer dødt luftrom rund kroppen og øke den termiske effekten bruker ME et EXL system innvendig i lineren. Stretch sydde sømmer sørger for at posen varmes opp raskere og øker også loften i posen.

En nyutviklet kammerkonstruksjon med V-block kammere og Ground level seams sørger for en stor reduksjon i varmetap gjennom glidlås og sideveggene. Varmekamera viser en 40 forbedring i bruk. Det nye nakkekragen med magnetisk Lode Lock gir en enorm komfort og enkel bruk. Innstramming fra innsiden av posen og myk tett lukking rundt halsen uten at du kjenner strammesnor. Topp og bunn på hetten kan også justeres individuelt noe som gir en god mulighet til å justere lukking og isolasjonsbehov.

Innvendig i hette, kammer bak glidlås og innsiden av fotenden er forsterket med Gore Thermium ytterstoff.

Posen har en innvendig lomme til batterier og annet utstyr du vil holde varmt og lett tilgjengelig.

Posen leveres med oppbevaringstrekk og vanntett pakkpose med rullelukking.

Vekt: 1980g
Comfort Limit: ekpedisjonsposer testes ikke gjennom EN13537. Anbefalt bruksområde ned til -45C
Fyllvekt: 1282g
Fillpower: 800+ FP Russisk Gåsedun
Pakkstørrelse: 30 x 29 x 26 cm
Downcodex: Ja

Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Forespørsel
Product request
#
Vare
Pris
Totalt:
0,-