Søk
 
alt07:
Mountain Equipment Classic 300 Womens Neptune
VARENR:
7531068100
ENHET:
Stk
Leverandørbeskrivelse:


Temp: 0ºC (dame +5ºC)
Størrelse:
Velg farge.
VEIL PRIS:
3699,-
VÅR PRIS:
3329,-
 
Forrige bilde
mountain equipment classic 300 womens neptune
Neste bilde
mountain equipment classic 300 womens neptune 0 Mountain Equipment Classic 300 Womens Neptune.jpg
mountain equipment classic 300 womens neptune 1 Mountain Equipment Classic 300 Womens Neptune_1.jpg
Varebeskrivelse:
Entry level i et super high-end design er den letteste måten å beskrive Classicserien på. Her får du alle de gode detaljene fra de andre modellene, men med en mer generøs passform og forenklet konstruksjon. Classicserien bruker slantwall kammerkonstruksjon. Dette er meshkammere som er sydd i vinkel for å minimere dunvandring og kuldegjennomslag samtidig som det øker trykktetthet i kammerne. Fotbokskammerne er redusert til 2, kammere som er markedstandard, for å reduserer noe av vekten den ekstra bredden tilfører.

For å hindre dunforflytning over tid er fylldeniteten i bunn økt betraktelig. Kammerne på innsiden av soveposen, kammer bak glidelås og nakkekammer, har en lavere fylldensitet noe som gjør at de omslutter kroppen behagelig.

I utviklingen og uttesting av disse nye soveposene ble det fort åpenbart at jenter trenger soveposer som er designet til deres anotomi for å få de beste resultatene. Får å oppnå den samme varmeeffekten, loft og reduksjon i dødt luftrom rundt kroppen har Mountain Equipment designet alle dameposer på en helt ny måte. De fleste modellene kommer også for første gang i 2 forskjellige lengder.

Alle poser til jenter har en høyere fylldensitet rundt fotenden og hofte/liv. Hoftebredden på soveposene er også bredere enn på herremodellene. For å redusere dødtluftrom rundt kroppen og gjøre det mulig å ha samme komfort uavhengog av kroppsform er det EXL stretchsydde sømmer innvendig i posene. Dette gjør at posen selv justere innvendig rom og optimaliserer loft og varmegenskaper.

Classic 300 Women´s er den letteste i Classic serien. Romslig, behagelig og varm sommerpose. Posen har en comfort limit på 0 C og er fylt med 251 gram med 700+ fillpower Premium andedun.

Hetten er har et 3D-design med 5 individuelle kamre for å skape en tett og varm lukking rundt hodet uten å komprimere loft.

En full lengde på glidelås med Gemini TM kammer langs hele sørger varmen holder seg i posen og har minimalt med varmetap. Geminikammeret går rett inn i nakkekragen. Det nye nakkekragen med magnetisk Lode Lock gir en enorm komfort og enkel bruk. Innstramming fra innsiden av posen og myk tett lukking rundt halsen uten at du kjenner strammesnor. Topp og bunn på hetten kan også justeres individuelt noe som gir en god mulighet til å justere lukking og isolasjonsbehov.

Ytterstoffet Helium 40 er slitesterkt og har en DWR coating som tåler noe kondens.

Posen leveres med oppbevaringstrekk og vanntett pakkpose med rullelukking.

Vekt: 840g
Comfort Limit: 0 C
Extreme: -15C
Fyllvekt: 251g
Fillpower: 700+ Premium Andedun
Pakkstørrelse: 21 x 16 x 14 cm
Downcodex: Ja

Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Forespørsel
Product request
#
Vare
Pris
Totalt:
0,-