Søk
 
alt07:
Mountain Equipment Helium 250 Cosmos
VARENR:
7531068139
ENHET:
Stk
Leverandørbeskrivelse:


Temp: +3ºC (dame +8ºC)
Størrelse:
Velg farge.
VEIL PRIS:
3599,-
VÅR PRIS:
3239,-
 
Forrige bilde
mountain equipment helium 250 cosmos
Neste bilde
mountain equipment helium 250 cosmos 0 Mountain Equipment Helium 250 Cosmos.jpg
mountain equipment helium 250 cosmos 1 Mountain Equipment Helium 250 Cosmos_1.jpg
Varebeskrivelse:
Ved å bruke en gjennomgående Slantwall kammerkonstruksjon gjennom hele posen, gode materialer og 700+ fillpower Premium andedun leverer Heliumserien veldig gode varme til vektforhold. Dundensitetet er økt i bunn av posen, fotende og hette for å optimaliserer varmegenskapene mens kammer bak glidlås og krage har lavere densitet.

Et nytt ytterstoff, Helium TM 20 veier kun 38g/m2, men er mer slitesterkt, komfortabelt og pustende enn tidligere materialer brukt i Helium serien. Helium 20 er en tettvevd 20 denier nylon med den høyeste duntettheten tilgjengelig. Duken er også mer vindavisende enn tidligere. Noe som gjør at posen holder enda bedre på varmen.

Helium 250 har omtrent samme vekt og pakkstørrelse som en Nalgeneflaske fylt med vann. Sommerpose med full nakkekrage med minimal vekt. Comfort limit: 3C. Ytterstoffet har ikke samme vannsøyle som DriLite Loft II, men har en god DWR som tåler en del kondens.

Denne posen er fylt med 254 gram med 700+ fillpower premium andedun med 90/10 fyllforhold. Dette er det beste andedunet tilgjengelig på markedet.

Fotenden har en god fylldensitet og har 4 kammerer i Bullseye design som sørger for minmalt med dunvandring og kuldegjennomslag. Hetten er har ett 3D design med 5 individuelle kammere for å skape en tett og varm lukking rundt hodet uten å komprimere loft.

En full lengde på glidelås med Gemini TM kammer langs hele sørger varmen holder seg i posen og har minimalt med varmetap. Geminikammeret går rett inn i nakkekragen. Det nye nakkekragen med magnetisk Lode Lock gir en enorm komfort og enkel bruk. Innstramming fra innsiden av posen og myk tett lukking rundt halsen uten at du kjenner strammesnor. Topp og bunn på hetten kan også justeres individuelt noe som gir en god mulighet til å justere lukking og isolasjonsbehov.

Posen leveres med oppbevaringstrekk og vanntett pakkpose med rullelukking.

Vekt: 705g
Comfort Limit: 3 C (se utvidet produktbeskrivelse)
Good night sleep: 1 C (se utvidet produktbeskrivelse)
Extreme: -11 C
Fyllvekt: 254g
Fillpower: 700+ Premium Andedun
Pakkstørrelse: 23 x 18 x 15 cm
Downcodex: Ja

Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Forespørsel
Product request
#
Vare
Pris
Totalt:
0,-