Søk
 
alt07:
outlet
Osprey Talon 22 Black
VARENR:
7531034265
ENHET:
Stk
Leverandørbeskrivelse:

På lager
Ultralett dagstursekk
Størrelse:
Velg farge.
VEIL PRIS:
1200,-
VÅR PRIS:
1200,-
 
Forrige bilde
osprey talon 22 black
Neste bilde
osprey talon 22 black 0 Osprey Talon 22 Black.jpg
osprey talon 22 black 1 Osprey Talon 22 Black_1.jpg
osprey talon 22 black 2 Osprey Talon 22 Black_2.jpg
osprey talon 22 black 3 Osprey Talon 22 Black_3.jpg
osprey talon 22 black 4 Osprey Talon 22 Black_4.jpg
osprey talon 22 black 5 Osprey Talon 22 Black_5.jpg
osprey talon 22 black 6 Osprey Talon 22 Black_6.jpg
osprey talon 22 black 7 Osprey Talon 22 Black_7.jpg
Varebeskrivelse:
Den nye generasjonen av den ikoniske Talon-serien har kommet, basert på 10 år med design. Talon 22 har rent, moderne design og fantastisk ytelse, uansett type eventyr. Talon 22 vil ikke skuffe deg som en perfekt allround-sekk, den er tross alt designet for å klamre seg til ryggen din som en forskremt apekatt.
Det snedig utformede nye AirScape trekkspillformede ryggpanelet i skum, kombinert med sømløs korsrygg-til-hoftebelte kroppsomslutning, forbedrer luftgjennomstrømningen og gir en enda bedre bæreopplevelse, ved å holde lasten nært kroppen og fordele vekten jevnt rundt hoftene.
Talon 22 har en justerbar rygglengde, slik at sekken sitter godt på kroppen og muliggjør mest mulig komfortabel bæreopplevelse. Sekken er komplett med innovative løsninger som Stow-on-the-Go-feste for vandrestaver, LidLock-feste for sykkelhjelm, enkelt feste for isøks og InsideOut-kompresjonsstropper. Glidelåslommene på hver side av hoftebeltet gir rask og enkel tilgang til mindre gjenstander som telefon, snacks og GPS. På toppen av lokket finner du en beleilig plassert lomme, ideell for hansker, hatt, kart eller andre ting som du trenger enkelt tilgang til. Foran på sekken finnes en stor PowerMesh-lomme, som er ideell for en våt jakke eller et ekstra lag med klær. Å holde seg hydrert under aktivitetene er kritisk og påfyll av hydreringsreservoaret har blitt gjort enkelt med enkel tilgang til eksterne hydreringsermer med hengeløkke.
Talon 22 er kompatibel med alle Hydraulics-reservoarer og størrelsen Small Ultralight Raincover.
Talon 22 er utviklet for å være lett, komfortabel, holdbar og eksepsjonelt allsidig. Uansett type eventyr, stiller Talon 22 opp.

MAIN 70D NYLON MINI SHADOW CHECK
ACCENT 210D NYLON BLOCK DOBBY
BOTTOM 210D NYLON BLOCK DOBBY

Se alle produkter fra Osprey
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Forespørsel
Product request
#
Vare
Pris
Totalt:
0,-