Søk
 
alt07:
14441
Tufte Bambull Crew Women Grey Melange/Paradise Pink
VARENR:
7531076540
ENHET:
Stk
Leverandørbeskrivelse:

På lager
Størrelse:
Velg farge.
VEIL PRIS:
699,-
VÅR PRIS:
524,-
(-25,- %)
tufte bambull crew women grey melange/paradise pink
Varebeskrivelse:
En 3½ -sesongs genser du bare tar av deg på de varmeste sommerdagene. Pustende, lunt og utrolig komfortabelt er bare noen av stikkordene her. Hemmeligheten ligger i vår tolags konstruksjon og de fantastiske materialene som kombineres. Ytterlaget består av høykvalitets merinoull, fra sertifisert mulesing frie gårder og i en finhetsgrad som i seg selv ofte blir omtalt som kløfri. Merinoull er mykt, varmt, transporterer fuktighet og holder deg varm selv når den blir våt. Ull er også naturlig hygienisk en kjempefordel i kroppsnære plagg. Innerlaget består av bambusviskose lagd av villtvoksende bambus, høstet etter prinsipper for bærekraftig skogsdrift. Bambusviskosen er fantastisk myk, allergivennlig og begrenser utviklingen av lukt egenskaper som gjør den perfekt inn mot huden. Genseren er Oeko-tex® sertifisert, så du vet du tar på deg trygge tekstiler. Del av et større sett som også omfatter bukse og høyhalset genser. Hver del kjøpes separat.

-Kløfri og allergivennlig
-Naturlig hygienisk, begrenser lukt
-Absorberer fuktighet
-Temperaturregulerende
-Mulesing fri merinoull

-Om Bambusviskose
-Allergivennlig - Grundig testing bekrefter at våre plagg er helse- og allergitrygge. Bambusviskosefiberne er også utrolig myke og behagelige – selv for personer med sensitiv hud.
-Absorberer fuktighet - Bambusviskose absorberer fuktighet opptil 3 ganger bedre enn bomull. Det trekker fukten vekk fra huden og ut i tøyet.
-Pandavennlig - Bambusen vi bruker vokser vilt og høstes etter prinsipper om bærekraftig skogsdrift. Det benyttes ikke flatehogst, og bambusen vi bruker er en annen enn pandaen spiser.
-Begrenser luktdannelse - Vår bambusviskose begrenser utviklingen av lukt – det gjør den perfekt til bruk i undertøy.
-Temperaturregulerende - Vi bruker hulfiber av bambusviskose som gir plagget en mildt isolerende effekt – det føles lunt i kulda, men kjølende i varmen.

Om Merinoull
-Vår superfine 18,5 mikron høykvalitetsmerino er en av de fineste kvalitetene som brukes til undertøy. Grove 21 mikron defineres ofte som kløfritt - vår superfine 18,5 mikron høy- kvalitetsmerino gir et enda deiligere resultat. Ullen er fra gårder som ikke praktiserer mulesing.

Innhold 50,5 merinoull, 40 bambusviskose, 9,5 nylon og elastan
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Forespørsel
Product request
#
Vare
Pris
Totalt:
0,-