Søk
 
alt07:
Coldavenger Snow Hunter balaclava
VARENR:
200026
ENHET:
Stk
Leverandørbeskrivelse:

Leveringstid 1-3 dager
Svært vindmotstandig balaklava
Legg i handlekurv
VEIL PRIS:
999,-
VÅR PRIS:
999,-
 
coldavenger snow hunter balaclava
Varebeskrivelse:
ColdAvengers ekspedisjonsbalaclava er anbefalt og uttestet av kjente legender som Ed Viesturs. Balaclavaen er konstruert i den nye superfleecen Polartec wind pro og bruker en patentert løsning som holder ansiktet ditt tørt, fuktfritt og uten forfrysninger.

ColdAvenger expedition balaclava er som sagt konstruert i Polartecs Wind pro stoff. Dette stoffet kalles superfleece fordi den kan brukes i vanvittig mange forhold. Den er fire ganger mer vindtett enn en vanlig fleece, men puster mye bedre enn en windstopper. Dette er også viktig i forhold til dugg på goggles.

ColdAvenger er designet for en rekke vinter friluftslivaktiviterer hvor beskyttelse mot kulde er avgjørende. Forsket på og utviklet i Nord-Rocky Mountain vintre og testet i snø og iskaldt vær, ColdAvenger holder ansiktet varm og tørr mens hjelper til med å fukte tørr kald inhalert luft slik at du kan puste fritt. Dette er den ultimate kuldemaske for vinteren uansett aktivitet. Passer perfekt til høyfjell, sykling, langrenn, ski, snøskuterbruk osv.
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Forespørsel
Product request
#
Vare
Pris
Totalt:
0,-