Søk
 
alt07:
14453
Seeland Stallion Pac 10 CS
VARENR:
7901100439
ENHET:
Stk
Leverandørbeskrivelse:

På lager
Størrelse:
Velg farge.
VEIL PRIS:
399,-
VÅR PRIS:
160,-
(-60,- %)
seeland stallion pac 10 cs
Varebeskrivelse:
En videreutvikling av den klassiske Pac boot. Støvelen er utstyrt med underdel i fullvulkanisert naturgummi med ekstra godt grep. Støvelen er også godt egnet til riding, da den har 90 graders hæl som forhindrer foten å gå gjennom stigbøylen. Overdel i oljet lær. Ullfilt mellomsåle og uttagbar innerstøvel.

Fôr: Uttagbar Seeland comfort liner i ullfilt med Radiantex aluminiumsmembran, fukttransporterende polypropylen.
Mellomsåle: 5 mm ullfilt.
Yttersåle: Seeland calendar: Klassisk gummistøvelmønster. Sålen er fullt vulkanisert naturgummi med ekstra godt grep i snø. Stabiliserende glassfibersvang og 90 graders hæl.

Komfortrating: -20°C

Akkurat som tilfellet er for resten av kroppen, oppnår men best isolasjon på føttene ved å ha flere lag. Derfor har Seelands vinterstøvler typisk en uttagbar innerstøvel. For å sikre en optimal passform og stabilitet, brukes kun håndlaget og vulkanisert naturgummi, som forblir smidig selv ved svært lave temeraturer. Naturgummien er samtidig din garanti for at støvlene er 100 vanntette. For å gi en optimal gåkomfort er alle Seelands Pac Boots også utstyrt med en stabiliserende svang av stål. For at gjøre det enkelt å velge nettopp den støvelen som passer deg, er alle Seelands støvler utstyrt med en komfortrating som indikerer ved hvor lave temperaturer man kan holde varmen i den enkelte støvel når man er aktiv. En god hovedregel sier at når man sitter stille, kan man holde varmen ved halvparten så lave temperaturer som når man er aktiv.
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Forespørsel
Product request
#
Vare
Pris
Totalt:
0,-