Søk
 
alt07:
14453
Seeland Stelvio Pac (-40°C)
VARENR:
7901100064
ENHET:
Stk
Leverandørbeskrivelse:

På lager
Varm vinterstøvel i flott, sort ruskinn
Størrelse:
Velg farge.
VEIL PRIS:
749,-
VÅR PRIS:
300,-
(-60,- %)
seeland stelvio pac  40°c
Varebeskrivelse:
Seeland Stelvio Pac er en allroundstøvel med utrolig fotfeste i kraft av den kraftig profilerte sålen. Overdel i flott, brunt ruskinn, med underdel i solid naturgummi. Utttagbar og utskiftbar innerstøvel med 200 g. Thinsulate. Finnes også i brun utgave: Seeland Snowfox Pac.

Fôr: Uttagbar Seeland comfort liner med skumisolasjon og fukttransporterende polypropylen, samt 7 mm ullfilt mellomsåle.
Yttersåle: Seeland Snowmaster.

Komfortrating: -40°C

Akkurat som tilfellet er for resten av kroppen, oppnår men best isolasjon på føttene ved å ha flere lag. Derfor har Seelands vinterstøvler typisk en uttagbar innerstøvel. For å sikre en optimal passform og stabilitet, brukes kun håndlaget og vulkanisert naturgummi, som forblir smidig selv ved svært lave temeraturer. Naturgummien er samtidig din garanti for at støvlene er 100 vanntette. For å gi en optimal gåkomfort er alle Seelands Pac Boots også utstyrt med en stabiliserende svang av stål. For at gjøre det enkelt å velge nettopp den støvelen som passer deg, er alle Seelands støvler utstyrt med en komfortrating som indikerer ved hvor lave temperaturer man kan holde varmen i den enkelte støvel når man er aktiv. En god hovedregel sier at når man sitter stille, kan man holde varmen ved halvparten så lave temperaturer som når man er aktiv.
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Forespørsel
Product request
#
Vare
Pris
Totalt:
0,-